U zoekt een domein . . . en wij zullen dit vinden!

Het wordt steeds moeilijker om een goed passende domeinnaam (URL) voor een klant te vinden die ook nog eenvoudig te onthouden en in te typen is.
Vaak moet dit ook nog 'relatie' hebben met de gewenste doelgroep.

Bestel uw domeinnaam bij Optimaliseer Wellicht bent u reeds aan het zoeken om een 'goede domeinnaam' te vinden die ook nog kort, foutloos getypt en uniek is. Het is een hele opgave om dit goed uit te zoeken. Daarom heeft 'Optimaliseer' een toepassing voor ontwikkeld om dit te vereenvoudigen. Om dit voor onze klanten redelijk uniek te houden, maken we deze applicatie niet publiek beschikbaar. Heeft u enig idee als u een domeinnaam heeft die goed te onthouden is wat dit voor meerwaarde voor uw bedrijf kan betekenen ? Het is vaak onvoorstelbaar wat dit 'doet'. Als iemand uw domeinnaam verkeerd intypt, is er een grote kans dat deze bijvoorbeeld bij uw concurrent uitkomt. Indien zijn website er voldoende uitnodigend uitziet, bent u een potentiele klant armer !
U krijgt maar 1 kans, en die moet raak zijn!

Maar ons design-& ontwerp team heeft reeds ruime ervaring (vanaf 1991) met ontwerpen van websites,
en zien kans om zowel bestaande - als nieuwe relaties versteld te doen staan van onze prestaties alsmede demogelijkheden. Het voordeel bij ons bedrijf is dat uw website optimaal wordt gemaakt om de beste posities binnen uw branche te kunnen bezetten. Door een goede opbouw en structuur is het tevens mogelijk om hier nog veel meer voodeel uit te halen, hetgeen we graag met u bespreken.

Een indicatie van de domeinnaam kosten

Dit is afhankelijk van extensie van het gewenste Top Level Domain, zoals een .NL of een .COM.
Wist u dat er meer dan 400 verschillende domein extensie zijn, en deze kosten kunnen varieeren tussen de € 7,50 en de € 1.000,- per jaar (bijv. de .TM 'Trademark extensie) ? De duurste die wij momenteel kunnen registreren is die van Namibie, en kost € 2.000,- per jaar.
Afhankelijk van het aantal - en de extensies kunnen wij een zeer interessante offerte uitbrengen voor de aanschaf van namen. Het is mogelijk om alleen domeinnamen bij ons af te nemen en deze ergens anders te laten hosten.  Interesse, iets meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.