Google AdSense wetenswaardigheden

Om Google te citeren: "Google AdSense is een programma waarmee u alle pagina's in uw website kunt gebruiken om inkomsten te generen door advertenties te plaatsen, zonder dat dit u extra tijd of middelen kost.
Google AdSense levert relevante tekst- en beeldadvertenties die precies zijn gericht op uw site en de inhoud van uw site. Als u tevens een Google-zoekvak aan uw site toevoegt, levert Google AdSense relevante tekstadvertenties die gericht zijn op de Google zoekresultaten die door de zoekopdracht van uw bezoekers zijn gegenereerd.".

Google Adsense reclame U mag dan zelf bepalen hoe belangrijk het is als uw website wel gevonden kan worden en de gemaakte advertenties ook daadwerkelijk getoond kunnen worden. Zonder bezoekers heeft AdSense geen toegevoegde waarde voor uw website. Er wordt niet 'geklikt' dus ook geen inkomsten. De zoekresultaten die haalbaar zijn hangt altijd af van de opbouw van de website. Wordt dit alles zoekmachine-vriendelijk aangeleverd, en alles is conform regels ingesteld, dan zal de website goed scooren en uw saldo zal positief toenemen door het tonen van de advertenties. De investering die u heeft gedaan gaat zijn vruchten dan ook afwerpen.

Wat kan Optimaliseer hierin betekenen ?

Indien u door middel van Adsense extra inkomsten wil genereren, moeten de te gebruiken pagina's hiervoor geschikt zijn. Indien de benodigde codes ontbreken of niet goed zijn ingesteld, dan zullen uw pagina's weinig opbrengsten genereren. Optimaliseer heeft dit voor veel klanten mogen realiseren en heeft ruime ervaring in deze tak van adverteren. Wilt u iets weten, neem vrijblijvend contact op.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en krijg hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.