Google AdWords wetenswaardigheden

Om Google te citeren: "Google AdWords wil graag de beste en meest effectieve advertentiemogelijkheden bieden voor bedrijven van elke omvang.
Beloven u te helpen met het bereiken van uw acquisitiedoeleinden door:
- Mensen te bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst,
- Volledige controle te hebben over uw reclamebudget,
- Eenvoudig uw advertenties te maken en bewerken.

Google Adwords is niet goedkoop AdWords geeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot gedetailleerde prestatierapporten waarmee u de effectiviteit van uw advertentiecampagnes kunt bijhouden. Prestatierapporten op elk moment van de dag online beschikbaar in uw account. Advertentienetwerk van sites met veel weergave mogelijkheden voor uw advertenties. Een of meer advertenties waarvoor een of meer zoekwoorden zijn opgegeven.

Wat kan Optimaliseer voor u betekenen ?

Indien u door middel van Google AdWords extra inkomsten wilt genereren door gebruik te maken van advertentie mogelijkheden, kunt u via deze mogelijkheden in Google(welke getoond worden in de Google resultaten boven of rechts in het scherm) de potentiele klant naar uw website te verwijzen zodra deze op een link klikt. Dit zijn betaalde clicks, en dit moet goed in Google zijn ingesteld. Ook de advertentie mot aan veel regels voldoen. Uw website daartegen geheel niet. Als de website slechts is gebouwd, zal Google u daar echt niet op wijzen. Het is voor Google juist heel goed als uw site die met hetzelfde sleutelwoord NIET in de top 10 resultaten voorkomt ! Anders zou u uw advertentiegeld kunnen verminderen ! De tekst waarmee deze naar uw website doorklikte, moet te vinden zijn op de pagina waar deze landt. Anders zal de bezoeker zijn movitatie om verder te lezen snel verdwenen zijn en deze verlaat uw site. Optimaliseer heeft ruime ervaring in het beheren van AdWords-accounts van zijn klanten, en is zeer goed in staat dit voor u
-in nauw overleg- te beheren of kan zorgen dat u of uw personeel opgeleidt en 'wegwijs' wordt in Google-AdWords tegen zeer interessante tarieven.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.