Google Analytics wetenswaardigheden

Indien alle Google onderdelen goed op elkaar zijn afgesteld, is Google Analytics een zeer welkom en bruikbare applicatie. Maar als niet alles is ingesteld (of de kennis bij u ontbreekt) dan wordt dit een tool die niet bepaald de overzichten 'toont' die u voor ogen had.".

hoe moet je zoeken U mag dan zelf bepalen hoe belangrijk het is als uw website wel gevonden kan worden en de gemakate advertenties ook daadwerkelijk getoond kunnen worden. Zonder bezoekers heeft AdSense geen toegevoegde waarde voor uw website. Er wordt niet 'geklikt' dus geen inkomsten. De zoekresultaten die haalbaar zijn hangt altijd af van de opbouw van de website. Wordt dit alles zoekmachine-vriendelijk aangeleverd, en staat alles conform regels ingesteld dan zal de website goed scooren in de zoekmachines en hoge posities kunnen bereiken. De investering die u heeft gedaan gaat zijn vruchten dan ook afwerpen.

Wat kan Optimaliseer hierin betekenen ?

Indien u door middel van AdWords wil adverteren of via Adsense extra inkomsten wil genereren, moeten de te gebruiken pagina's hiervoor geschikt zijn. Optimaliseer heeft hier ruime ervaring in om dit goed af te stellen en te beheren. U bent dan in staat om alles op ieder moment relatief eenvoudig te overzien en geen zorgen te hebben - of uw kostbare tijd te moeten verbruiken- voor zaken die u niet tot in de puntjes beheerst. U kunt u volledig bezig houden met zaken waar u goed in bent, dan zorgt Optimaliseer voor uw Google applicaties. Duidelijkheid en betrouwbaarheid staan hoog bij ons in het vaandel. Alles loopt budgettair gezien volgens vooraf vastgelegde afspraken, u weet dus optimaal waar u aan toe bent.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.