Google Trends - Wetenswaardigheden

Met de toepassing Google Trends kan men allerlei analyses doen en eenvoudig zoekvolumes genereren. Deze zoekvolumes kunnen dan tegen meerdere zoekwoorden uitgezet worden en dan z.g. Trends hierin trachten te ontdekken. Het leuke is dat je dit op meerdere jaren kunt doen en zo kan ontdekken dat men in de maand december wel heel vaak naar bijvoorbeeld 'Vuurwerk' aan het zoeken is (wat niet zo vreemd is in die maand).

Google-trends Natuurlijk, er zijn legio mogelijkheden en fraaie overzichten met Trends te genereren, maar betekenen ze iets voor u ?
Zoals u op een andere pagina ook heeft kunnen lezen, moet de website wel geschikt zijn en goede posities op het web hebben met diverse goede sleutelwoorden. Anders heeft uw werk met Google-Trends weinig zin. Deze methodes gaan alleen goed 'werken' als uw website op juist die woorden goed scoort. Anders werkt dit vrij deprimerend omdat u zich dan wellicht kunt voorstellen hoeveel potentiele klanten u mist. Maar ons design-& ontwerp team heeft reeds ruime ervaring, ook met het volgen van Trends en zijn inmiddels vanaf 1991 bezig met ontwerpen van sites, en zien kans om zowel bestaande - als nieuwe relaties versteld te doen staan van onze prestaties alsmede demogelijkheden. Het voordeel bij ons bedrijf is dat uw website optimaal wordt gemaakt om de beste posities binnen uw branche te kunnen bezetten. Door een goede opbouw en structuur is het tevens mogelijk om hier nog veel meer voodeel uit te halen, hetgeen we graag met u bespreken.

Een indicatie van de SEO kosten

De mogelijkheden die in Trends zitten worden door ons natuurlijk ook gebruikt, maar eerder als een controle dan als richtlijn. Aangezien er nog veel meer mogelijkheden zijn om dit soort gegevens te ontsluiten valt het ons op dat er wel erg naar een bepaald punt wordt toegerekend. Vandaar dat wij zelf graag meerdere methodes gebruiken om tot een goed oordeel te komen.
Het gebruik van Trends voor onze klanten wordt niet extra doorberekend.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.