Zoekmachine eigenschappen en wetenswaardigheden

Om Google even te citeren: "40% van de mensen klaagt dat ze de informatie die ze zoeken niet kunnen vinden!". Dan kunt u zelf bepalen hoe belangrijk het is als uw website wel gevonden kan worden. De zoekresultaten die haalbaar zijn hangt altijd af van de opbouw van de website. Wordt dit alles zoekmachine-vriendelijk aangeleverd, en staat alles conform regels ingesteld dan zal de website goed scooren in de zoekmachines en hoge posities kunen bereiken.

hoe moet je zoeken Een onderzoek onder 61 miljoen Amerikanen heeft aangetoond dat men veel minder nadenkt zodra men met een Internet verbinding heeft zoals bijvoorbeeld Google of andere zoekmachines. De resultaten die worden getoond worden zonder meer als waar gestempeld zonder dan men direct nadenkt of dit resultaat wel het juiste is. De zoekmachines denkt steeds meer voor de mens. Vandaar dat het ook steeds belangrijker wordt om goed in zoekmachines voor te komen en met de keyword die men insteld ook goed gevonden wordt. Het wordt steeds complexer om aan de eisen van zoekmachines te voldoen.

PageRank update naar 'Floating Point' waarde?

Momenteel wordt de Page Rank nog in een schaal van 0 tot en met 10 verdeeld. De verwachting is dat dit binnenkort naar een decimaal achter de komma gaat veranderen. Zo kan men sneller zien of er kleine veranderingen zijn met behulp van een floating point waarde. Het nadeel is dat hier veel zwaardere interne berekeningen bij Google door komen, dus men twijfelt over de invoering en haalbaarheid.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.