SEO tarieven - To do or not to do!

Tegenwoordig is iedere site anders, ook al lijkt de ene site 'gelijk' aan een andere, toch kunnen de woorden en de inhoud (content) waar de website eigenaar op wil scoren anders zijn. Hierdoor is een standaard prijslijst haast niet mogelijk. Is een site reeds goed zijn gemaakt voor zoekmachines, dan zijn de SEO-kosten te overzien. Wij berekenen hoeveel tijd er voor nodig is om de site volledig te analyseren, het onderhouden is 'inbegrepen'.
Er wordt voor de optimalisatie altijd uitgegaan van de landingspagina.

SEO-tarieven Hierdoor kunnen wij de kosten voor SEO ook aantrekkelijk houden.
Een ROI (Return of Investment) is dan snel berekend.
Stel nu dat u 10 bezoekers per dag op uw site krijgt, en na SEO aanpassing gaan de bezoekersaantallen binnen een half jaar naar een 500 bezoekers per dag? Kunt u inschatten of heeft u enig idee hoeveel potentiele klanten hier tussen kunnen zitten ?

Wij hebben ook andere getallen. Bij de SEO-start kwamen er gemiddeld 5.000 unieke bezoekers per dag op de site, en na een half jaar SEO ondersteuning was dit inmiddels opgelopen naar 800.000 per dag!.
De operationele kosten stegens sterk wegens een toename van bandbreedte en een extra server, maar hun opbrengsten zijn dan ook enorm toegenomen. Natuurlijk zijn dergelijke getallen niet voor ieder sleutelwoord 'weggelegd', het moet wel een 'heet' woord zijn (waar heel veel naar gezocht wordt).

Een indicatie van de SEO kosten

Bij ons geldt: De klant is koning. Dit houdt in dat als u bijvoorbeeld tijdens de SEO-ondersteuning ook gedurende een door u gewenste tijdsduur ondersteuning in Google AdWords wenst wij dit tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Ook is er een mogelijkheid voor opleidingen, opdat er diverse werkzaamheden binnen uw bedrijf zelf gerealiseerd kunnen worden.
Maar wij kunnen nog veel meer: Google Analytics, Google Adsense, Google Trends, Google Adwords, PPC Bid Management, PPC Tracking, PPC Bid Tracking, PPC BidRank, Google API en meer, veel meer.
Meer gerust vrijblijvend contact met ons op als u een vraag heeft.

SUCCES story's versus non-disclosure agreements

Ook hier geldt: Onze klant is koning, en wij klappen niet uit de school wie wij als klanten hebben.
Met veel van onze klanten hebben wij dan ook een geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement) getekend. Ook nemen wij slechts 1 klant per trefwoord aan.(taal en extensie gescheiden).
Dus als u bijvoorbeeld met het trefwoord 'spelletjes' hoog in de zoekmachines wilt komen, dan kunt u voor ons de enige klant zijn. Maar, als u dan toch wilt controleren wat wij zoals kunnen,zoek dan bijvoorbeeld in Google naar 'Top 10 site'. en kijk hoeveel records totaal gevonden worden (rechtsbovenin). Als wij het goed doen, dan staan we in de top 5 van de 862 miljoen resultaten. Of zoek naar 'Top 10 website'. De kans is groot dat u ons hier ook 'tegenkomt' bij ca. 884 miljoen resultaten.
(We gaan voor # 1 !)
En dan het wat 'mindere' trefwoord zoals 'Top 10 websites'., met 690 miljoen resultaten. De kans is ook hier weer groot dat we ook hier in de Top-10 te vinden zijn. Vergelijk dit aantal resultaten nu eens met uw eigen branche en let dan ook op het aantal gevonden resultaten. Dit geeft een indruk aan hoe lastig het is om met veel resultaten toch die gewenste Top 10 te behalen.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller een antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.