Webhosting, - onderhoud & SEO - Alles bij een partij

Het heeft veel voordelen als alles bij 1 partij mag worden uitbesteedt.
Indien u webhosting, SEO en het onderhoud voor de website bij ons laat uitvoeren worden de kosten nog interessanter. En 'Optimaliseer' heeft nog meer voordelen voor zijn klanten te bieden, maar alleen webhosting kan ook !

Server foto Behalve het leveren van professionele webhosting hebben wij ook de beschikking over een uniek backup en restore systeem.
U hoeft zelf niets te doen, tot er een probleem optreedt in bijvoorbeeld uw mail (een medewerker verwijderde per abuis enkele belangrijke mailberichten). U hoeft dan alleen maar in ons backup systeem in te loggen en de gewenste data te selecteren. Vervolgens wordt deze data van een (fysiek gescheiden) server uit een ander datacentrum teruggeladen.En binnen enkele minuten is alles weer zoals het hoort, 100% betrouwbaar en compleet. ook een corrupte database kan op dezelfde manier (restoren) weer kompleet gemaakt worden. Ook uw mail kan 99.9% spam vrij verzorgd worden (inclusief bescherming tegen Phishing & Spoofing berichten). En dan natuurlijk nog het voordeel dat wij direct uw data kunnen updaten indien een zoekmachine zijn zoeklogartimes veranderd.

Een indicatie van de totale kosten

Als u ongeveer weet hoeveel schijfruimte, bandbreedte en Email adressen u momenteel gebruikt, nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Natuurlijk kunnen ook alle diensten behalve SEO worden afgenomen. (Of geen hosting maar wel SEO).
Optimaliseer kent geen verplichting, wel veel service. Indien gewenst verzorgen wij alles verder, zoals verhuizen domeinnaam, mailadressen aanmaken, verplaatsen data etc.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is kan er direct een online chat-sessie worden gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier ook direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.