Uw PageRank nog op PR-1 ? Een PR-4 is 300% beter !

PageRank is volgens sommige bedrijven complete onzin, en voor vele andere bedrijven bittere noodzaak. Het geeft o.a. aan hoeveel sites goede links naar uw site hebben gezet en wat hier zeker mee telt zijn outbound links van uw collega concurrenten naar uw site.

Photo floating to the right Maar het heeft nog meer voordeel als de PageRanking hoog is (hoger dan PR-3). Het 'positief doorslaan' van de weegschaal bij positie bepalingen t.o.v. uw concurrenten is hier een van. Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren die 'meespelen' om een goede positie te krijgen en te behouden bij zoekmachines.
Alles bij elkaar een hoop factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Bedenk: een fout(je) is moeilijk te herstellen. Verbeteren, bijstellen en tunen daar gaat het om. Alles moet volgens vaste regels, en niet te overhaast gebeuren. Zoekmachines willen niet te veel verbeteringen in een keer zien.
Gestaagd en rustig verbeteren is het beste advies.
Het is te vergelijken met bijvoorbeeld pistool schieten. Schieten kan iedereen, maar met grote precisie die plek te raken wat de bedoeling is, daar is kennis & ervaring voor nodig, en is veeal alleen voor scherpschutters weggelegd.
Dit is hetzelfde met zoekmachines. Een site bouwen kan bijna iedereen die er de tijd voor neemt.
Maar een site (om)bouwen die hier ver boven uitspringt ofwel een TOP-positie krijgt, daar zijn specialisten voor nodig. Er zijn tegenwoordig heel veel regels die goed moeten zijn, en helaas ook veel regels die niet (meer) mogen!

Om dit goed en vakkundig te kunnen doen, is het tegenwoordig nodig om een specialist te raadplegen. Zonder dat wij opscheppen: Bewijs leveren is de beste vorm van reclame ofwel het 'tonen van resultaat'.

Page Rank berekenen ?

Page Ranking start met een PR-0, dan linken er vaak minder dan 5 sites naar uw site.
Een PR-1 status vanaf 6 GOEDE links (content gerelateerd), ofwel 3 mindere links vanaf andere sites.
Een PR-2 status vanaf 30 goede content gerelateerde links nodig, ofwel 164 mindere goede links.
Een PR-3 status vanaf 166 goede content gerelateerde links nodig, of een 900 minder goede links.
Een PR-4 status vanaf 915 goede content gerelateerde links, tot 4.948 minder goede links.
Een PR-5 status vanaf 5.033 goede links en 27.213 minder goede links.
Een PR-6 status vanaf 27.681 goede links en 149.670 minder goede links.
Een PR-7 status vanaf 152.244 goede links en 823.186 minder goede links.
Een PR-8 status vanaf 837.339 goede links en 4.527.522 minder goede links.
Een PR-9 status vanaf 4.605.367 goede links en 24.901.372 minder goede links.
Een PR-10 status vanaf 25.329.516 goede links en 136.957.543 minder goede links.

Een PR-0 kan ook betekenen dat uw broncode niet goed is ingesteld, of dat uw site in het verleden iets heeft getoond wat niet toegestaan was. Bijvoorbeeld 'Clocking' hetgeen betekent dat er aan de bezoeker iets anders werd getoond dan aan de zoekmachines. Of uw site is opgebouwd uit frames waardoor de inhoud niet te lezen is. Ook Flash sites hebben nog steeds dit probleem. Veel links naar uw site -ook al is uw site geheel uit Flash opgebouwd, kan toch een PR-4 status verkrijgen.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.