SEO - Search Engine Optimalisation

Sinds korte tijd beginnen steeds meer bedrijven 'doordrongen' te raken dat een ieder moet doen waar deze goed in is. Bent u goed in verkopen, dan zijn dat uw sterke punten. Dat u dan niet die posities weet te halen bij zoekmachines die u graag zou willen, dat hangt van uw vakgebied af. Wij weten heel veel van zoekmachines en hun specifieke kanten af, dat is ons sterke punt. Daarom zijn wij in staat om uw site die top-posities te laten behalen welke u voor ogen had. Dat is een heel sterk punt !

SEO versus hole in one Om op goede posities bij veel zoekmachines te verkrijgen moet een hoop werk worden gedaan. Het is geen spelletje 'Golf' want een "hole in one" kennen zoekmachines niet. Strafpunten uitdelen wel, daar zijn ze goed in. Ook sites niet tonen in zoekmachines zijn ze heel goed in. En daar ligt ook onze specalisatie. U tonen waar wij goed in zijn. En dat scoort. Ons design-& ontwerp team heeft reeds ruime ervaring, inmiddels vanaf 1991 bezig met ontwerpen van sites, en zien kans om zowel bestaande - als nieuwe relaties versteld te doen staan van onze prestaties alsmede de mogelijkheden. Het voordeel bij ons bedrijf is dat uw website optimaal wordt gemaakt om de beste posities binnen uw branche te kunnen bezetten. Door een goede opbouw en structuur is het tevens mogelijk om hier nog veel meer voordeel uit te halen, hetgeen we graag met u bespreken.

De SEO kosten

Het is niet meer mogelijk om even een overzicht te maken met alle kosten die voor zoekmachine optimalisatie benodigd zijn en dan maar aankruisen wat u wel of niet wenst. Een SEO-onderzoek is 'maatwerk', het moet goed passen en zitten. Maar wij kunnen nog veel meer: Google Analytics, Google Adsense, Google Trends, Google Adwords, PPC Bid Management, PPC Tracking, PPC Bid Tracking, PPC BidRank, Google API en meer, veel meer.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u een vraag heeft.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.