De kracht van een Keyword — Sleutelwoord

Een goede top positie hangt af van veel factoren. Dit zijn o.a. een goede analyse van de keyword en de onderlinge verhoudingen. Om dit te kunnen doen is veel inzicht nodig in deze materie, wat een hoofdtaak is voor een goed SEO bedrijf.
Alles moet zo zijn geschreven dat dit voldoet aan de normen en eisen van vele zoekmachines.

Photo floating to the right Er nog veel meer factoren die 'meespelen' om een goede positie te krijgen bij zoekmachines, onder andere hoe de interne linkstructuur in elkaar zit, of er sitemaps zijn, het gebruik van programmeertaal en controles etc. Zoals overal geldt: een fout(je) is moeilijk te herstellen. Verbeteren, bijstellen en tunen daar gaat het om.
Alles mag helaas niet te snel gaan, overal zijn regels voor.
Goede SEO lijkt eenvoudig, maar het tegendeel is snel bewezen.
Het is te vergelijken met bijvoorbeeld pistool schieten. Een kogel afvuren kan iedereen, maar met grote precisie schieten is kennis & ervaring voor nodig, en dit is alleen voor geoefende scherpschutters weggelegd. Dit is hetzelfde met zoekmachines. Een site bouwen kan bijna iedereen die er de tijd voor neemt. Maar een site (om)bouwen die hier ver boven uitspringt, ofwel een TOP-positie krijgt zijn specialisten voor nodig. Er zijn heel veel regels die wel - en ook regels die niet (meer) mogen!
Om dit goed en vakkundig te kunnen doen, is het tegenwoordig nodig om een specialist te raadplegen. Zonder dat wij willen opscheppen, is de beste reclame veelal het tonen van resultaat.

Open 'Google' en zoekt u maar naar bijvoorbeeld Top 10 website. Waarschijnlijk krijgt u een resultaat te zien waar ongeveer een slordige 300 miljoen ! (300.000.000) zoekresultaten verzameld staan. Als wij het goed hebben gedaan, komen wij voor op de eerste pagina. Vergelijk dit eens met uw eigen site.
Een beter bewijs hoeven wij eigenlijk niet te leveren, want 'Optimaliseer' doet wat ze beloven! Zoekmachine optimalisatie is een vak apart, vele pretenderen het te kunnen maar bewijzen moet men wel kunnen weerleggen.
Optimaliseer 'Optimaliseert' sites over de gehele wereld voor vele klanten, en 'doen' dit in bijna alle talen.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport.


Misschien een goed idee om uw eigen site zelf te onderzoeken,
en stel u zelf een paar vragen:

  • Wie zijn mijn klanten?
  • Waar 'wonen' bezoekers?
  • Hoe zoekt men?
  • Met welke zoekwoorden?
  • Zijn advertentiekosten hoog?
  • Levert dit rendament op?
  • ... en nog veel meer!

Zijn er van bovenstaande vragen een of meer bij die u niet zo snel kunt beantwoorden, dan is het best te begrijpen dat u zelf niet over de kennis beschikt die nodig is om een goede website positie te realiseren. Neem vrijblijvend contact op.