Goede SEO zorgt voor Top positie website

Het kunnen realiseren van een goede top positie hangt af van veel factoren. Hierbij is een goede analyse van de broncode zeer belangrijk. Wat nog belangrijker is, is dat de content zo is geschreven dat dit voldoet aan de norm die vele zoekmachines stellen.

de regels van optimalisatie Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren die 'meespelen' om een goede positie te krijgen bij zoekmachines. Alles bij elkaar zijn dit best een hoop factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Zoals bij zoveel zaken geldt, een fout(je) is moeilijk te herstellen. Verbeteren en bijstellen daar gaat het om. Alles mag alleen niet te snel gaan, overal zijn regels.

Het is te vergelijken met bijvoorbeeld autorijden. Rechtdoor kan iedereen, maar met hoge snelheid door een Chicane te gaan is stuurmans kunst & ervaring voor nodig en gebeurt goed door een oplgeleide en ervaren autocoureur. Dit is hetzelfde met zoekmachines. Een site bouwen die er ook nog goed uitziet kan bijna iedereen die er de tijd voor neemt. Maar een site (om)bouwen die hier ver boven uitspringt, ofwel een TOP-positie krijgt is tegenwoordig ook specialsten werk. Er zijn nu helaas heel veel regels die wel - en ook veel regels die niet (meer) mogen!

Om dit goed en vakkundig te kunnendoen, is het tegenwoordig haast altijd nodig om hier een deskundige bij te nemen. Zonder dat wij willen opscheppen, is de beste reclame veelal het tonen van resultaat.

Open 'Google' en zoek naar bijvoorbeeld Top 10 website. Waarschijnlijk krijgt u een resultaat te zien waar ongeveer een 310 miljoen ! zoekresultaten verzameld staan. Als wij het goed doen, staan wij op de eerste pagina. Vergelijk dit met uw eigen site. Een beter bewijs hoeven wij eigenlijk niet te leveren, want 'Optimaliseer' doet wat ze beloven! Zoekmachine optimalisatie is een vak apart, vele pretenderen het te kunnen maar bewijzen moet men wel kunnen weerleggen.
Optimaliseren sites over de gehele wereld voor vele klanten, en 'doen' dit in bijna alle talen.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport.

Is uw interesse gewekt, en wilt u iets meer van ons weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Misschien een goed idee om uw eigen site zelf te onderzoeken,
en stel u zelf een paar vragen:

  • Wie zijn mijn klanten?
  • Waar 'wonen' bezoekers?
  • Hoe zoekt men?
  • Met welke zoekwoorden?
  • Zijn advertentiekosten hoog?
  • Levert dit rendament op?
  • ... en nog veel meer!

Zijn er van bovenstaande regels een of meer die u niet zo snel kunt beantwoorden dan is het best te begrijpen dat u zelf niet over de kennis beschikt die nodig is om een goede website positie te realiseren.