Onderhoud voor Zoekmachines: Levensbelang(rijk)

Wat er nu bedoeld wordt met 'onderhoud' voor websites is onderandere dat wij (ons vak) vele malen sneller weten wanneer zoekmachines hun zoekmethodes (zoeklogartimes) veranderen dan dat u dat ziet in de zoekresultaten. Zoekmachines verbeteren onregelmatig kun logartimes om bijv. websites die niet conform de regels van crawlen hun gegevens tonen uit deze zoekresultaten te filteren hetgeen -volgens ons- een zeer goede zaak is !

onderhoud voor zoekmachines Optimaliseer is er zeker een voorstander van dat zoekmachines hun logartimes regelmatig/onregelmatig wijzigen en niet bekend maken waarop met de wijzigingen baseerd. Optimaliseer zal dan ook nooit of te nimmer deze regels overtreden en altijd blijven eerbiedigen. Ons team heeft reeds zoveel ervaring en zien zeer vaak kans om onze relaties versteld te doen staan van onze prestaties. Het voordeel bij ons bedrijf is dat uw website optimaal wordt gemaakt om de beste posities binnen uw branche te kunnen bezetten. Door een goede opbouw en structuur is het tevens mogelijk om hier nog veel meer voodeel uit te halen, wat wij hier niet uit de doeken zullen doen, maar wel graag met u willen bespreken.

Een kostenindicatie van Website-onderhoud.

Bij ons geldt: Als u een klant bij ons bent, dan is deze service geheel gratis
Want ons doel is het om de website van de klant zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen, maar ook om deze hier te houden. Dat kan alleen door direct in te spelen op veranderingen bij zoekmachines. Het is nu eenmaal zo dat, wat deze maand wel mocht, over 3 maanden juist niet meer is toegestaan. Dat de sleutelwoord dichtheid wordt bijgesteld ten opzicht van de gewenste doelen of . . . en . . . of . . .
SEO & SEA zijn nu eenmaal een vak apart!.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.