Zoekmachine onderzoek gratis bij offerteaanvraag

Hoe eenvoudig het ook klinkt, met een prachtig uitziende website kan van alles mis zijn. Hierdoor kan het dus zijn dat u de gewenste goede posities niet kan bereiken. Simpel gezegd is optimaliseren het 'hapklaar' aanleveren van teksten die een zoekmachine crawlt (doorleest). Hoe eenvoudiger, beter en sneller dit kan gebeuren, hoe hoger uw website in rangvolgorde geplaatst kan worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer belangrijke factoren, want dit is slechts een eenvoudige omschrijving wat een zoekmachine doet.

een goede offerte is geen afraffel-karwei Bij een offerte aanvraag verstrekken wij ook gegevens hoe een zoekmachine uw website doorleest en wat hij daar tegenkomt. Voor ons geeft dit een indruk die wij nodig hebben om u een zeer concurrende prijs aan te kunnen bieden. Natuurlijk gaan we niet over een nachtjes ijs, wacnt wij willen wel waar kunnen maken wat we beloven. Al deze - en nog veel meer factoren moeten berekend worden t.o.v. de concurrenten.
Dan kunnen wij pas een goede offerte uitbrengen.


Zoekmachines, de stand van zaken

Voor bijna ieder land en taal zijn er heel veel verschiilende zoekmachines, en het is belangrijk dat een NL site bijvoorbeeld niet bij een Italiaanse zoekmachine wordt aangemeld.
Een PR-0 kan betekenen dat uw broncode niet goed is ingesteld, dat uw site in het verleden iets heeft getoond wat niet toegestaan was, dat er 'Clocking' wordt gebruikt (aan de bezoeker iets anders tonen dan aan de zoekmachines), uw site is opgebouwd uit frames waardoor de inhoud niet te lezen is, of de site is bijvoorbeeld met Flash gemaakt. Ook al is uw site geheel uit Flash opgebouwd toch kan deze een PR-4 status verkrijgen door gebruik te maken van veel links naar uw site.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport.

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.

Stel u zelf een paar vragen:

  • Wie zijn mijn klanten?
  • Hoe zoekt men?
  • Met welke zoekwoorden?
  • Zijn er betere zoekwoorden?
  • Advertentiekosten (te) hoog?
  • Levert dit rendament op?
  • ... en nog veel meer!

Zijn er van bovenstaande vragen een of meer bij die u niet zo snel kunt beantwoorden, het best te begrijpen dat u zelf niet over deze kennis beschikt die nodig is om een goede website positie te realiseren. Neem contact met ons op.