Zoekmachine positionering - Wetenswaardigheden

Sinds korte tijd beginnen steeds meer bedrijven 'doordrongen' te raken van het feit dat een goed positionering van hun website van groot belang is om de omzet gestaagd te zien toenemen. Internet is daar een geschikt middel voor, maar dan moet de website wel in de TOP-10 voorkomen om de klanten aan te trekken die benodigd zijn. Met alleen reclame (ADS) is dit niet mogelijk.

Om op goede posities bij veel zoekmachines te komen moet een hoop werk worden gedaan. Ten eerste moet de content (de tekstuele inhoud) interessant zijn voor de bezoeker, maar ook de layout van de site moet
'in de smaak vallen' van de bezoeker. Als een van deze twee niet goed is, zal gewenste chemie niet bereikt worden opdat verder leest.
Deze zal snel de website verlaten en is de kans gemist.
Bedenk dat men er slechts 4 seconden (gemiddeld) voor nodig heeft om te kijken en te verdwijnen.!
Enig idee hoeveel potentiele klanten hier tussen zitten ? U krijgt maar 1 kans, en die moet raak zijn.

Maar ons design-& ontwerp team heeft reeds ruime ervaring, inmiddels vanaf 1991 bezig met ontwerpen van sites, en zien kans om zowel bestaande - als nieuwe relaties versteld te doen staan van onze prestaties alsmede demogelijkheden. Het voordeel bij ons bedrijf is dat uw website optimaal wordt gemaakt om de beste posities binnen uw branche te kunnen bezetten. Door een goede opbouw en structuur is het tevens mogelijk om hier nog veel meer voodeel uit te halen, hetgeen we graag met u bespreken.

Een indicatie van de SEO kosten

Bij ons geldt: 'De klant is koning'. Dit houdt in dat als u bijvoorbeeld tijdens de SEO-ondersteuning ook -gedurende een nader af te spreken tijdsduur- ondersteuning in Google AdWords wenst, kunnen wij dit tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Ook is er een mogelijkheid voor opleidingen, opdat er diverse werkzaamheden later binnen uw bedrijf zelf gerealiseerd kunnen worden.
Maar wij kunnen en doen nog veel meer: Google Analytics, Google Adsense, Google Trends, Google Adwords, PPC Bid Management, - Tracking, - Bid Tracking, - BidRank, Google API en meer . . . veel meer.
Ook hebben wij de mogelijkheid om BUITEN Google om de PPC te managen. Meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u een andere vraag heeft.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport. Indien een van ons online is wordt er direct een online chat-sessie gestart. U kunt dan uw vraag stellen en u krijgt hier indien mogelijk direct antwoord op. Makkelijker kunnen we het niet maken, sneller antwoord krijgen wel!

Interesse, iets meer weten?
Neem vrijblijvend contact op.